Rendkívüli

Kijev elkezdte bevetni az amerikai kazettás bombákat

Orbán Viktor: Megvédjük a magyar gazdaságot, megvédjük a magyar vállalkozásokat!

| Szerző: hirado.hu
Megvédjük a magyar gazdaságot, megvédjük a magyar vállalkozásokat! – írta Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán.

 

Mint ismert, a kormány korábban döntött az árstopok fenntartásáról, a szerdai kormányülésen pedig további három döntést hoztak:

  • November 15-től kiterjesztik a kamatstopot a kis- és középvállalkozások változó kamatú hiteleire, a 2022. június 28-ai szinten
  • Meghosszabbítják a Széchenyi Kártya hitelprogramját
  • Gyármentő programot is hirdetnek

Korábbi cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a mai bejelentésekről.

Szombaton Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy a gyármentő program keretében első körben 150 milliárd forint összértékű támogatást nyújtanak a nagyvállalatok energiahatékonyságát növelő beruházásokhoz.

Kapcsolódó tartalom

 

Kapcsolódó hírek

Gulyás Gergely: A kormány kiterjeszti a kamatstopot a kis- és közepes vállalkozásokra is!
Újabb gazdaságélénkítő intézkedésekről döntött a kormány: kiterjesztik a kamatstopot a kis- és közepes vállalkozásokra is, meghosszabbítják a Széchenyi Kártya programot és gyármentő program is indul. A részleteket a szombati Kormányinfón jelentették be. A kormány gazdasági ösztönzőként is használná a bankadót, vagyis aki hitelez, az kevesebb adót fizethet.
Belföld
Szijjártó Péter: Gyármentő programot indít a kormány
Gyármentő programot indít a kormány, amelynek keretében első körben 150 milliárd forint összértékű támogatást nyújtanak a nagyvállalatok energiahatékonyságát növelő beruházásokhoz – jelentette be szombaton Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Gazdaság

Ajánljuk még