logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Három járatot indít Budapestről Szaúd-Arábiába a diszkont légitársaság jövőre

A Wizz Air jövőre három járatot indít Budapestről Szaúd-Arábiába, azon belül Rijád, Dzsidda és Dammám városba – közölte a légitársaság csütörtökön az MTI-vel.

A Vörös-tenger partvidékén fekvő Dzsidda, valamint Szaúd-Arábia fővárosa, Rijád 2023 januárjától, a Perzsa-öbölnél található Dammám pedig 2023 áprilisától lesz elérhető a Wizz Air utasai számára.

A közlemény szerint a Budapest Rijád, illetve a Budapest Dzsidda útvonalon hétfőn és pénteken, illetve kedden és szombaton, míg a magyar fővárosból Dammámba tartó járatokkal csütörtökön és vasárnap utazhatnak majd az érdeklődők.

A jegyekről további információk a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában találhatók.

A légitársaság jelezte: foglaláskor az utasok igénybe vehetik a Wizz Flex szolgáltatást, amellyel az utasoknak lehetőségük van arra, hogy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén átszervezhessék a foglalásukat egy másik Wizz Air-járatra.

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő diszkont légitársasága, jelenleg 160 darab Airbus A320, A321, A320neo és A321neo típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, amelynek átlagéletkora öt év.

A kiemelt kép illusztráció: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánljuk még