×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem kapcsolják ki az áramot az ünnepek alatt

 

Önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal az NKM Energia Zrt. november 29. és 2021. január 8. között, az MVM csoport részeként működő energiaszolgáltató a lakossági ügyfeleinél felfüggeszti a kikapcsolásokat az áram- és a földgázszolgáltatás területén is – tájékoztatott a vállalat hétfőn.

Az advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tartó önkéntes kikapcsolási moratórium nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van.

A kikapcsolási moratórium ugyanakkor nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva a rendszerből – jelezte az NKM.

Az NKM továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy a személyes érintkezések csökkentése érdekében válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációt, a telefonos vagy írásos ügyfélszolgálatot.

Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet alatt megoldható.

A személyes ügyfélszolgálatot csak időpontfoglalással lehet igénybe venni – hívta fel a figyelmet az NKM közleménye.

A címlapfotó illusztráció.