Tizenegy magyar cég Európa legjobbjai között

 

Összesen 11 magyar cég került be Nemzeti Bajnokként Európa legjobbjai közé az RSM által támogatott European Business Awards idei versenyében. Több ezer európai vállalkozás között mintegy száz magyar vállalat szállt versenybe idén, ezek közül választotta ki a szakmai zsűri a legjobb cégeket.

Több ezer európai vállalkozás között mintegy száz magyar vállalat jelentkezett – az RSM által támogatott – European Business Awards (EBA) idei versenyébe. Közülük 11 magyar cég került be Nemzeti Bajnokként Európa legjobbjai közé.

Az európai verseny döntőjében a következő magyar társaságok képviselik majd Magyarországot, 11 kategóriában:

Cégek - EBA verseny

Az RSM Hungary Zrt. tájékoztatott arról, hogy az elmúlt 11 év alatt az RSM nemzetközi tanácsadói hálózat támogatásával elindult European Business Awards a legnagyobb európai üzleti megméretésé vált. Közölték, az EBA versenye nyitott minden vállalkozás előtt, függetlenül annak méretétől vagy iparágától. Így a magyarországi középvállalkozások számára is egyre komolyabb lehetőséget jelent, hogy ne csak a hazai, hanem a nemzetközi mezőnyben is összemérjék növekedésre, fejlődésre való képességüket a kontinens többi vállalatával.

Az RSM hálózat Európa 43 országában van jelen, és az European Business Awards partnereként részt vesz a legjobb, leginkább elismerésre méltó teljesítményű vállalkozások felkutatásában, támogatja azokat céljaik elérésében. Az üzleti megméretés döntőjén, május 23-án derül ki, melyek a legjobb európai cégek 2018-ban a szakmai zsűri szerint. A pályázó társaságokra a nagyközönség is szavazhat, a cégek bemutatkozó videóira a május 4-ig leadott szavazatok jelölik ki az európai közönséggyőztest.