Megrázó

Egy 28 hetes magzat a hamburgi lövöldözés egyik áldozata

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiemelkedő munkatársait díjazta a közmédia

A kitüntetettek, Halász Gábor, az év operatőre, Nagy Evelin gyártásvezetõ, az év gyártási szakembere, Rátonyi Krisztina, az év műsorvezetője, ifj. Bazsinka József, a Bartók Rádió szerkesztő-műsorvezetője, az év felfedezettje, Medvegy Anikó, a Duna show-műsorainak kreatív producere, az év szerkesztője, Veréb Csaba, az év vágója, Magyar Balázs, az év rendezője, és Martí Zoltán, az M4 Sport munkatársa, az év riportere (b-j) a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai székházában tartott díjátadó ünnepségen, amelyen kiemelkedő munkatársait díjazta a közmédia 2023. március 10-én. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója beszédet mond. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója beszédet mond. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák fellépése. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Nagy Evelin gyártásvezető, az év gyártási szakembere. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Nagy Evelin gyártásvezető, az év gyártási szakembere (b2) átveszi elismerését Andrónyi Kolostól, az MTVA Vallási Főszerkesztőségének vezetőjétől (j). Mögöttük Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Rátonyi Krisztina, az év műsorvezetője. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Rátonyi Krisztina, az év műsorvezetője (b). Jobbról Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója (j2) és Pető Zoltán, az MTVA programfőigazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Medvegy Anikó, a Duna show-műsorainak kreatív producere, az év szerkesztője laudációt mond. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Medvegy Anikó, a Duna show-műsorainak kreatív producere, az év szerkesztője (b). Jobbról Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója (j2) és Pető Zoltán, az MTVA programfőigazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Veréb Csaba, az év vágója (b) átveszi elismerését Papp Dánieltől, az MTVA vezérigazgatójától. Középen Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, jobbról Medvegy Anikó, a Duna show-műsorainak kreatív producere, az év szerkesztője (háttal). (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Halász Gábor, az év operatőre (b) átveszi elismerését Papp Dánieltől, az MTVA vezérigazgatójától. Középen Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Halász Gábor, az év operatőre a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai székházában tartott díjátadó ünnepségen. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Ancsics Csaba, az MTVA főoperatőre laudációt mond. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Magyar Balázs, az év rendezője (b) átveszi elismerését Székely Dávidtól, az M4 Sport csatornaigazgatójától (j). Középen Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Ifj. Bazsinka József, a Bartók Rádió szerkesztő-mûsorvezetője, az év felfedezettje (b) átveszi elismerését Altorjai Anitától, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatójától. Jobbról Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója (j2) és Devich Márton, a Bartók Rádió csatornaigazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Martí Zoltán, az M4 Sport munkatársa, az év riportere (b2) átveszi elismerését Székely Dávidtól, az M4 Sport csatornaigazgatójától (j). Mögöttük Altorjai Anita, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója és Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)