×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Huszárvágás - Máthé Áron blogja
Pokoli dilemma (1.rész)
1941. árpilis 6-án megszólaltak a szirénák Budapest felett. A történelem legelső légiriadóját élte át a magyar főváros a jugoszláv gépek berepülése miatt. De miért bombáztak jugoszláv gépek magyar városokat? Hogyan került sor a belgrádi puccsra?
Máthé Áron
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Jourová kezében a pisztoly
A globalisták nagyon idegesek Brüsszelben. Így jár az, aki elhiszi a saját propagandáját, vagy hisz az olyan párttársaiknak, akik szerint Magyarország a földi pokol. Mozgalmas hónapok előtt állunk.
Kiszelly Zoltán
Architextúra - Szende András blogja
Pozsonyból Bratislava - egy város átalakulása II. rész
Pozsony 1919-ben megkezdett átalakítása a második világháború után nagy léptekkel folytatódott: az egykori magyar megyeszékhelyt szocialista nagyvárossá kívánták formálni. Ehhez felépítették Európa legnagyobb, százezer ember befogadó lakótelepét, amit egy híddal és egy gyorsfogalmi úttal kötöttek össze a belvárossal, lebontva a történelmi város jelentős részét. A szocialista (Cseh)szlovákia új jelképét az ország legelismertebb hídtervezője, a magyar Tesár Árpád tervezte.
Szende András
Élő Bolygó Blog
Kék Bolygó - Áder János podcastja
Környezetről, vízről klímáról. Áder János és vendége beszélget a fenntartható fejlődés, klímaváltozás, vízválság aktuális kérdéseiről.
Családban marad!
Láthatatlan munka – feladatok, amiket csak az elmaradásuk vagy az áruk tesz láthatóvá
Láthatatlan munka – feladatok, amiket csak az elmaradásuk vagy az áruk tesz láthatóvá
Kassai Etelka
Alaptörvény blog
Jog a családi élethez: a német baloldal pandémia idején is a bevándorlók megszerzésére hajt?
A szociáldemokraták mellett a zöldek és a szélsőbal is migránsok Görögországból történő befogadását szorgalmazzák.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Atlasz - Fáy Gergely blogja
Mi az, hogy Intermarium?
Bevezető írásomban egy kicsit körülnéztünk a régióban, felszínesen átvettük Köztes-Európa, mint hipotetikus régió mozgásterét. De ki hallott már amúgy köztes-európáról?
Fáy Gergely
Bende Balázs
Az övezet
Új csillag született a sport világában. A 43 éves új-zélandi Laurel Hubbard súlyemelő, és az utóbbi években sorra nyerte a női súlyemelő versenyeket hazájában, és a nemzetközösségi játékokon is aratott. Sorra dönti a női csúcsokat. Szakításban 133 kilogrammal óceániai rekordot javított, és lökésben 145-146 kilóval kiemelkedő a teljesítménye. Tavaly a római világkupán +87 kilogrammos nők versenyében aranyérmes lett.
blog