Aktuális

Hatalmas robbanás rázta meg hajnalban Lágymányost, két lakás teljesen leégett, egy ember meghalt

Eddig ismeretlen dekoráció került elő az Iparművészeti Múzeumban

Szabó Tamás Sándor restaurátorművész és Rizmajer Róbert okleveles kőszobrász restaurátor leveszi az egykori igazgatói lakrész falára felragasztott Pávakert-tapéta darabját az Iparművészeti Múzeumban tartott sajtóbejáráson 2020. február 14-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
(Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Az alsórákosi kastély mennyezetéről készült gipszmásolatok az Iparművészeti Múzeumban tartott sajtóbejáráson (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Budapest, 2020. február 14. Az alsórákosi kastély mennyezetéről készült gipszmáa(Fotó: MTI/Illyés Tibor)solatok az Iparművészeti Múzeumban tartott sajtóbejáráson 2020. február 14-én. Egy eddig ismeretlen, látványos tapéta került elő az Iparművészeti Múzeum egykori igazgatói lakrészének folyosóján; a múzeum Üllői úti főépületéből való kiköltözés utolsó szakaszában a beépített műtárgyak szakszerű leválasztását végzik el a szakértők. MTI/Illyés Tibor
A maksai református templom 18 méteres festett, kazettás famennyezete (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
(Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Budapest, 2020. február 14. Cselovszki Zoltán, az Iparművészeti Múzeum megbízott főigazgatója beszél az alsórákosi kastély mennyezetéről készült gipszmásolatokról a múzeumban tartott sajtóbejáráson (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Cselovszki Zoltán, az Iparművészeti Múzeum megbízott főigazgatója (Fotó: MTI/Illyés Tibor)