Aktuális

Több embert elfogtak a budapesti rendőrök a BKV járművein és a megállók környékén

TV2 Tények: Más nővel is vállalhatatlanul viselkedett Magyar Péter

Újabb nő tálalt ki Magyar Péterről. Ezúttal a TV2 Tényeknek nyilatkozott egy nő arról, hogy miként bánt vele Magyar Péter. Szerinte a férfi szexre akarta kényszeríteni, ő azonban visszautasította a közeledését. Ezen Magyar Péter nemcsak felháborodott, hanem agresszíven is kezdett viselkedni vele. Legutóbb vasárnap derültek ki újabb részletek Magyar Péter tinidiszkóbotrányáról. Azokat a vádakat a Tisza Párt alelnöke tagadja. A most kiderült esetről egyelőre nem nyilatkozott – számolt be az M1 Híradó.

„Rám feküdt, és mondta hogy akkor most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról” – így próbálta szexre kényszeríteni egyik ádozatát Magyar Péter.

Egy nő először a közösségi oldalán azt írta: Eddig és ne tovább! A bejegyzésben megosztotta, hogy Magyar Péter őt milyen módon alázta és fenyegette meg azért, mert nem feküdt le vele. A TV2 megtalálta Laurát, a bejegyzés íróját, aki vállalta, hogy egy interjúban meséli el, miket élt át Magyar Péter mellett.

Teljesen másnak adja el magát mint, aki valójában, és hogy ezt az emberek nem is veszik észre” – mondta.

A nő a Tényeknek azt mondta: azért állt most a nyilvánosság elé, mert felzaklatta a politikus legutóbbi botránya, amikor Magyar Péter már fiatal lányokkal is erőszakoskodott egy tinidiszkóként ismert szórakozóhelyen.

Laura az interjúban elmesélte, hogy az egyik legnépszerűbb társkereső oldalon ismerkedett meg Magyar Péterrel. A politikus gyakran vadászott itt nőkre. A Tisza Párt alelnöke bemutatkozásában luxuséletet kínált, és a többi között jachton készült képekkel próbálta elcsábítani a nőket. Laura a tényeknek azt mondta: hamar kiderült azonban hogy milyen ember is valójában Magyar Péter.

Magyar Péter a nőt egy ötcsillagos luxusszállodába hívta randevúra. Laura szerint a politikus kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, ezért egy idő után félni kezdett tőle. Elmondása szerint Magyar Péter nehezen viselte a visszautasítást.

Egy idő után sértegetni kezdte a nőt, majd ismét próbálkozott. De akkor már agresszívan, erőszakkal.

„Rám feküdt, és mondta hogy akkor most. Én pedig mondta, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról” – mondta az áldozat.

A TV2 beszámolója szerint Magyar Péter ekkor sem állt le. A korábbi hódításaival dicsekedett, és meztelen képeket mutogatott az exeiről, és saját magáról. A randevú után Magyar Péter megfenyegette Laurát, hogy bosszút áll rajta, ha nem törli ki az összes bizonyítékot az ismerkedésükről. A nő azonban nem semmisített meg mindent.

Egy videón jól kivehető, amikor Magyar egy nála jóval fiatalabb nő lábai között csúszik-mászik. A politikus néhány hete az egyik – tinédzserek körében népszerű – fővárosi szórakozóhelyen bulizott. A Ripost másnap azt írta: a Tisza Párt alelnöke garázda módon viselkedett, egymás után kötött bele a vendégekbe, köztük nőkbe is, akiknek visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett.

A portál azóta megtalálta azt az édesapát, aki szülinapi ajándékként vitte el 17 éves lányait és barátnőit a felkapott diszkóba. A lapnak felháborodottan visszaemlékező szülő állítja, az erősen ittasnak látszó politikus obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett a fiataloknak. Úgy viselkedett – tette hozzá –, mint aki azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Magyar Péter szerint ebből semmi sem igaz. Tagadja a vádakat, és perrel fenyegetőzik. Vasárnapi közleményében azt is írta: saját felvételei vannak az estéről, amiket ha kell, a hatóság rendelkezésére bocsát.

A rendőrségi nyomozás közben folytatódik, hiszen az este folyamán Magyar Péter elvette egy ember telefonját és a Dunába dobta. Szakértők szerint a lopás, de akár a rablás bűncselekményének gyanúja is felmerül.

Kiemelt kép: Magyar Péter, a Tisza Párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ajánljuk még