Időjárás

Kiadták a figyelmeztetést, elviselhetetlen hőség közelít

Félpályán újra járható pénteken kora délután Hegyeshalom felé az M1-es autópálya, ahol korábban három kamion rohant egymásba

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 123-as Győr-Pápa csomópontnál három kamion ütközött össze, a baleset miatt a sztráda ezen oldalát lezárták – közölte az Útinform péntek délelőtt a honlapján.

Félpályán újra járható pénteken kora délután Hegyeshalom felé az M1-es autópálya, melyet a 123-as kilométernél kamionbaleset miatt korábban teljesen lezártak – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Délelőtt Ausztria felé a Győr-Pápa csomópontnál három kamion ütközött, egy ember meghalt, hárman megsérültek. A helyszín közelében rendőri irányítás mellett egy sávon halad a forgalom.

A police.hu oldalon azt írták, hogy a rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani. A Budapest felől érkezők rendőri irányítás mellett a 123-as csomópontban le illetve vissza is tudnak térni az M1-es autópályára.

Az Útinform tájékoztatása szerint nézelődők miatt a sztráda másik oldalán is torlódik a forgalom, így mindkét irányban már több mint 5 kilométer hosszan araszolnak a járművek, ezért aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Ajánljuk még