Aktuális

A pályán kívül már nyertünk – így vonultak a magyar szurkolók a stadionhoz Stuttgartban

Menczer Tamás: Büntetéssel és zsarolással akarnak bennünket belenyomni a háborúba

„Büntetéssel és zsarolással akarnak bennünket belenyomni a háborúba” – jelentette ki a Facebook-oldalára szerdán feltöltött videónyilatkozatban a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás szerint a bevándorlással kapcsolatos bírságot azért éppen most kapta Magyarország, mert a bevándorlás mellett nemet mondott a háborúra is.

„Minden megteszünk a jövőben is, hogy megvédjük Magyarország békéjét és mindent meg fogunk tenni azért is, hogy minden zsarolás a végén jobban fájjon Brüsszelnek” – hangsúlyozta a politikus.

Menczer Tamás emlékeztetett: a június 9-i választáson az emberek világos döntés hoztak, miszerint békét akarnak.

Orbán Viktor miniszterelnök elérte, hogy Magyarország sem pénzzel, sem katonával nem vesz részt a NATO Ukrajna-missziójában, és Magyarország területén semmilyen katonai esemény nem történhet – emelte ki Menczer Tamás. Mint mondta, ezt garantálja a NATO jelenlegi főtitkára, Jens Stoltenberg, és a posztra esélyes Mark Rutte is.

„De nem dőlhetünk hátra”, mert a háborúpártiak nyomása folyamatosan nő – hívta fel a figyelmet. Mint mondta, Magyarország békéjét egyelőre sikerül megvédeni, de a küzdelem folytatódik.

Kiemelt kép: Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ajánljuk még