Aktuális

Ennyien szavaztak 18:30-ig

Megoldás Mozgalom: Hatalmas siker lenne egy EP-mandátum

Hatalmas eredménynek tartaná a Megoldás Mozgalom, ha sikerülne egy mandátumot szereznie az EP-választáson, az önkormányzati választáson pedig néhány településen sikerülne nyerniük – erről Huszár Viktor a Megoldás Mozgalom EP-listavezetője tájékoztatta az MTI-t, miután Budapesten a második kerületben leadta szavazatát.

Elmondta: az alig két éve alapított Megoldás Mozgalom a második legtöbb önálló polgármester-jelöltet állította, és hatalmas eredmény lenne, ha pár településen nyerni tudnának. Ezzel elindulhatna a milliárdos mintatelepülés-program, amely példával szolgálna, hogyan lehetne Magyarországot jobb hellyé tenni az önellátó kis helyi közösségek révén.

Az elmúlt 20 évben a főállású, megélhetési politikusok nem tudtak maradandó eredményt elérni, az érdekérvényesítéshez ezért más hangnemre, stílusra van szükség, ezért a szakmaiságot képviselnék – közölte Huszár Viktor.

Hozzátette: azon dolgoznának, hogy a jogállamisági eljárás idején is megoldható legyen közvetlenül lehívni uniós forrásokat civil szervezetnek, önkormányzatoknak, kkv-knak.

Kiemelt kép: Huszár Viktor a Megoldás Mozgalom EP-listavezetője (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ajánljuk még