Baleset

Robbanás történt Tapolcán egy lakásban, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett

Mandiner: Magyar Péter ismét megfutamodik a vita elől

Magyar Péter azt mondta, csak akkor megy el a köztévé EP választási vitájára, ha főműsoridőben és élőben sugározzák. Így lesz, Magyar mégis kihátrál belőle – írja a Mandiner.

A lap úgy fogalmazott, hogy habár a választási vitát főműsoridőben, élőben közvetíti a köztelevízió, az ezt szorgalmazó Magyar Péter viszont kihátrál a vitából. Ezt jelzi friss Facebook-bejegyzése, amelyben jelezte, az adott feltételekkel nem lehet vitát tartani.

A bejegyzésében azt is kifogásolta, hogy a „nulla százalékos pártok” társaságában kell vitáznia, majd kifejtette, hogy ő nem azokról a témákról akar vitázni, amelyeket megadott a köztelevízió. A bejegyzésben Magyar Péter felszólította a vitára meghívott pártok képviselőit, hogy csatlakozzanak a Tisza Párt felhívásához, amely valódi politikai vitát akar.

A Mandiner megjegyzi, hogy Magyar nem először hátrál ki a vitából. Korábban úgy volt, hogy Vona Gáborral, a Második Reformkor elnökével ül le vitázni, ám később kihátrált belőle. Ugyanígy tett, mikor a Partizán választási vitájáról maradt távol látványosan.

Ajánljuk még