Aktuális

Meglőtték Robert Fico szlovák kormányfőt, kórházba szállították

Orbán Viktor: A háborún nyerészkedőknek a békepárti Magyarország az útjában áll

Szerdán Sopronban folytatta választási kampánykörútját Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor tárgyalást folytatott Farkas Cipriánnal, a város polgármesterével, majd a soproniakkal találkozva arról beszélt: a háborún nyerészkedőknek a békepárti Magyarország az útjában áll.

Soros György azért gurítja ide a dollárokat és fizeti a háborúpárti politikusokat, hogy ezt az akadályt elhárítsa. De nekünk ez az egy hazánk van, és mindenáron megőrizzük a békéjét – mondta Orbán Viktor Sopronban.

Havasi Bertalan az MTI-vel közölte: szerda délután Orbán Viktor Kapuvárra is ellátogatott, ahol Hámori György jelenlegi polgármesterrel és Horváth Lászlóval, a Fidesz polgármester-jelöltjével tárgyalt, majd kapuváriakkal találkozott az új tanuszoda épülete előtt.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j2) beszédet mond országjáró kampánykörútjának soproni állomásán 2024. május 15-én. Mellette jobbról Farkas Ciprián polgármester. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Ajánljuk még