Időjárás

Túracipőt fel! Az időjárás is a természetjáróknak kedvez ma

Nagy Feró: A fiú az fiú, a lány az lány

| Szerző: Kismarty Anna
Nem az én magyar rendszeremmel van bajom, hanem az európai rendszerrel. Most már lehetek lány is, ha akarok. Marhajó! – mondta el a hirado.hu-nak az Európai Unióval kapcsolatban Nagy Feró, a Beatrice frontembere. A Kossuth-díjas énekes kitart a normalitás mellett, ahogy fogalmaz: „a fiú az fiú, a lány az lány”.
Nagy Feró Kossuth-díjas magyar énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice frontembere a hirado.hu-nak adott interjúban markáns véleményt fogalmazott meg Budapest jelenlegi városvezetéséről, a migrációról és a genderlobbiról. Az énekes Magyar Péterrel kapcsolatban is nyilatkozott.

Kapcsolódó tartalom

Nagy Feró nyíltan vállalta, hogy Szentkirályi Alexandrát, kormánypárti főpolgármester-jelöltet látná szívesen Budapest élén. A zenész a közelgő európai parlamenti választással kapcsolatban is véleményt alkotott.

„Nem a magyar rendszerrel van bajom, hanem az európai rendszerrel” (Fotó: hirado.hu/Horváth Péter Gyula)

„Nem a magyar rendszerrel van bajom, hanem az európai rendszerrel. Olyan törvények jönnek, amihez a többségnek semmi köze. Nem véletlenül mondtam ezelőtt egy évvel, hogy nem kilépni kell az Európai Unióból, hanem elfoglalni Brüsszelt” – fogalmazott.

A Nagy Feróval készült korábbi interjúnkat ide kattintva olvashatja.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még