Aktuális

Izrael megkezdte a palesztin civilek evakuálását Rafahból

Menczer Tamás: Ugyanazok vannak Magyar Péter mögött, akik Márki-Zay mögött is voltak

Ugyanazok vannak Magyar Péter mögött, akik Márki-Zay mögött is voltak – közölte Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán.

A politikus a vasárnap közzétett videóban kijelentette: amikor volt „az adatkezelési történet, hogy a Bajnai Soros-világhoz kapcsolódó DatAdat áll mögötte”, akkor Magyar Péter azt mondta, hogy ez nem igaz, azt a tájékoztatót csak valakitől kapta.

„Ó, hát igen, ahogy az lenni szokott, csak úgy kaptuk valakitől. Amikor meg kiderült, hogy kitől kapták, kiderült, hogy az is a Bajnainak az üzlettársa, és az ember cégéhez van bejegyezve a Magyar Péter egyesülete is” – fogalmazott Menczer Tamás.

Kapcsolódó tartalom

Arra a kérdésre, hogy ezek szerint hazug információkat tettek fel (Magyar Péterék) a saját honlapjukra, a kormánypárti politikus úgy reagált: „Jogos kérdés”. Ahogy ez lenni szokott, csinálnak egy politikai formációt, kijelentve, hogy ő akarja vezetni az országot, de ilyen-olyan dokumentumokat „csak úgy” kapnak valahonnan.

„Tehát ő ugyanebbe a sorba illik, ugyanazok vannak mögötte, akik a Márki-Zay mögött is voltak és egyébként erről a Momentum sokat tudna mesélni, hogy milyen, amikor ezek a külföldi finanszírozók valakit elhajítanak, és beállnak valaki más mögé”– fűzte hozzá.

Kapcsolódó tartalom

Ez történt eddig is: „külföldi irányítók és baloldali hype. Momentumnál – bumm – beleálltak a földbe. Márki Zay Péternél ugyanaz, – bumm – beleállt a földbe”. Most épp Magyar Péteren a sor, és jön a következő csalódás – mondta Menczer Tamás.

Kiemelt kép. (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ajánljuk még