Videó

Kivágódott a sorból az autó, nekidurrant a szalagkorlátnak majd pörgött a tetején az M1-es autópályán

Orbán Viktor beugrott egy kávéra Győrbe

| Szerző: hirado.hu
Győrben folytatódott Orbán Viktor miniszterelnök kampánykörútja. A kormányfőt Dézsi Csaba András kormánypárti polgármester látta vendégül.

„Kampányvizit Győrben. A Fidesz jelöltje: Dézsi Csaba András!” – írta a látogatásról készült videója mellé közösségi oldalán a miniszterelnök.

A polgármester korábban szintén beszámolt saját Facebook oldalán a miniszterelnöki látogatásról, melyből újabb részletek derültek ki.

Kapcsolódó tartalom

Egy nagyon kedves vendég érkezett hozzám tegnap délután Győrbe – írta kedden a városvezető.

„Orbán Viktor miniszterelnök úr beugrott egy kávéra,

s ha már itt járt, megmutattam a gyönyörű belvárosunkban felújításra váró Spartacus csónakházat, Vaskakas tavernát, a Schäffer házat és a Napóleon házat. Szintet lépve haladunk előre és építjük Győrt tovább. Mindketten azért dolgozunk, hogy Magyarországon és Győrben is az emberek békében élhessenek!”  – olvasható a beszámoló.

Mint ismert hétfőn országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök. A Fidesz elnöke először gazdákkal találkozott a Veszprém vármegyei Nemesgörzsönyben.

A kormányfő a gazdáknak azt mondta: a mezőgazdasági árak összeomlottak, mégpedig Brüsszel elhibázott döntései miatt, és ezt úgy lehet orvosolni, hogy új vezetőket választunk az Európai Unió élére.

Kapcsolódó tartalom

Orbán Viktor megígérte, hogy a bajba jutott gazdák számíthatnak rá és a kormányra.

Később a háborúval kapcsolatban is posztolt a miniszterelnök.

Meg kell állítanunk a háborúpárti erőket itthon és Brüsszelben – közölte Orbán Viktor.

Kapcsolódó tartalom

A kormányfő úgy fogalmazott: ha Európában és Amerikában is előtérbe kerülhetnek a békepárti vezetők, akkor év végén lezárhatjuk a háborút.

Ajánljuk még