Baleset

Gyalogost gázolt egy autó, lezárták a főutat

LMP: Vitézy Dávid 101 pontos programja a jövő ajánlata

Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt 101 pontos programja a jövő ajánlata a budapestiek számára – közölte az LMP szóvivője vasárnap, online is közvetített budapesti sajtótájékoztatóján.

Gál József szerint Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének, volt főpolgármester-helyettesnek hétpontos ajánlata a múlt, amelynek „a fele gyurcsányozás”.

Karácsony Gergelynek ötlete sincs arról, merre vigye tovább a várost – értékelte a főpolgármester 10+1 pontos programját.

Mint mondta, bár villamost ígér minden lakótelepre, de „valószínűleg csak plüssvillamosokra gondol”. Közölte: eddig nem fejlesztették a kötöttpályás közlekedést Budapesten. Karácsony Gergely nem hajtott végre ilyen fejlesztést, nem tervezett, csak bejelentett – hangsúlyozta.

Aki zöldpolitikát, a politikai csatározások helyett valódi városfejlesztést szeretne Budapesten, támogassa Vitézy Dávid és az LMP listáját – mondta a párt szóvivője, megjegyezve, hogy a város több pontján zajlik az aláírásgyűjtés.

Az LMP országosan is gyűjti az ajánló aláírásokat az európai parlamenti választásokra – tette hozzá.

Ajánljuk még