Időjárás

Ne számítsunk kiránduló időre – mutatjuk a vasárnapi időjárást

Szentkirályi Alexandra leadta a főpolgármester-jelölti indulásához szükséges aláírásokat

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje leadta az aláírásokat ahhoz, hogy el tudjon indulni az önkormányzati választáson.

Szentkirályi Alexandra Budapesten, a Főpolgármesteri Hivatalnál szombaton kiemelte, hogy

még a szükségesnél is több ajánlást gyűjtött össze.

Mielőtt leadta a dobozban magával hozott dokumentumokat, kijelentette,

„hatalmas köszönettel tartozom annak a sok ezer budapestinek, aki a támogatásáról biztosított engem, ezeknek az ajánlásoknak az aláírásának a formájában is”.

Kapcsolódó tartalom

Azt mondta, hogy a következő napokban, hetekben folytatódik majd a munka. Budapest minden szegletébe el fog menni, egyrészt, hogy meghallgassa a fővárosiakat, másrészt, hogy ismertethesse velük hétpontos tervét, amellyel szeretné végre kivezetni a múltból a fővárost, és elindítani egy építkezés irányába. Hozzátette, szeretné, ha le tudnák zárni a múltat, maguk mögött tudnák hagyni az állandósult dugókat, a folyamatos koszt az utcákon, az élhetetlen várost, a zajszennyezést, „a csőd szélén táncoló budapesti életet”.

„Én azért fogok dolgozni, hogy olyan főpolgármestere legyen Budapestnek, aki nem állandóan panaszkodik, hanem képes a dolgokat megcsinálni, aki nem másra mutogat, hanem például a kormánnyal együttműködésben tud a budapestiek érdekében fejleszteni”

– jelentette ki.

Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott:

azért fog dolgozni, hogy ne Gyurcsány Ferencnek legyen főpolgármestere, hanem a budapestieknek.

Kapcsolódó tartalom

„Én szeretném lezárni végre ezt a dicstelen Gyurcsány-korszakot itt a Városházán, és Budapestet elindítani újra a fejlődés útján, ahogy 2019 előtt ezt már megtettük”

– fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra a közmédia képviselőinek a helyszínen azt mondta, a kampány legfontosabb üzenete számára az, hogy

„visszatérünk-e a múltba, és a múltban ragad-e Budapest, és a múlt emberei fogják Budapestet irányítani, élükön Gyurcsány Ferenccel, vagy pedig előre tudunk-e lépni”.

Szentkirályi Alexandrát a helyszínre és az épületbe is kísérte Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője, aki egyben a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke is.

Kiemelt kép: MTI/Lakatos Péter

Ajánljuk még