Aktuális

Ukrán dróntámadásban kigyulladt egy orosz üzemanyagraktár

Elérhetővé tette Választási Manifesztumát a Fidesz

Elérhetővé tette a KDNP által is támogatott, brüsszeli változásokat sürgető Választási Manifesztumát a Fidesz szombaton a közösségi oldalán.

A dokumentum tartalmát Orbán Viktor miniszterelnök ismertette pénteken a kormánypártok európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a budapesti Millenárison.

Kapcsolódó tartalom

„Európa keleti felén a második világháború óta nem látott pusztító háború dúl. A háború, a szankciók és az energiaválság miatt az Unió gazdasága hanyatlik. A Nyugat nagyvárosait állandó terrorfenyegetettség uralja. A 2015 óta tartó migrációs invázió egyre erősödik. Az Ukrajnából beengedett gabona tönkreteszi az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot. A brüsszeli elit és az uniós pénzen felhizlalt Soros-hálózat ideológiai háborút vív: a genderpropagandával átneveli a gyermekeinket, az ellenállókat pénzügyi és politikai karanténba zárja. Európa válságban van. Ez nem az európai emberek hibája. Európát Brüsszel mai urai juttatták válságba, ezért menniük kell” – olvasható a Fidesz Facebook-oldalán.

Változás kell! felszólítással hozzátették: ha így megy tovább, Európa belesodródik a háborúba, a migrációs hullámok tönkreteszik az európai nemzeteket, a genderpropaganda pedig megrontja gyermekeink jövőjét.

„Ha így megy tovább, tönkreteszik az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot, ellehetetlenítik a rezsicsökkentést, és továbbra is visszatartják a magyaroknak járó EU-s pénzeket” – folytatódik a szöveg.

Ha így megy tovább, az unió az emberek helyett továbbra is a Soros-hálózatnak adja az európai adófizetők pénzét – írták.

„Itt az esély, hogy az európai parlamenti választást követően megváltoztassunk Brüsszelt” – emelték ki.

Úgy fogalmaztak: „nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot. A jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái”.

„A Fidesz jelöltjeinek Brüsszelben is Magyarország az első! Ezért szavazzunk az európai parlamenti választáson a Fidesz békepárti és bevándorlásellenes képviselőjelöltjeire” – szólítottak fel a Választási Manifeszumban, amely azzal zárul: „Június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!”

Ajánljuk még