Rendkívüli

Lezuhant egy nagy hatótávolságú bombázó Oroszországban

Visszalépett az egyik főpolgármester-jelölt

A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot támogassák – jelentette be az Indexnek Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje, miután részt vett Vitézy Dávid programbemutatóján.

A Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje az Index-szel közölte:

„A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot, az európai parlamenti választáson pedig a szintén civil jelöltet, a Jobbik – Konzervatívok listavezetőjét, Róna Pétert támogassák.”

Kapcsolódó tartalom

Vitézyt így már több ellenzéki szereplő és szervezet is támogatja, hiszen a politikus egy egyesület és az LMP jelöltjeként indul a választáson. E mellett Vitézy nemrég egy közös fotóval gratulált a Kétfarkú Kutyapárt elnökének, aki megnyerte a XII. kerületi baloldali előválasztást.

Mint ismert Karácsony Gergely főpolgármestert a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd is támogatja. A Fidesz-KDNP jelöltje pedig Szentkirályi Alexandra korábbi főpolgármester-helyettes és kormányszóvívő.

Mellettük Grundtner András (Mi Hazánk Mozgalom) és Kajtor Gábor (Szabad Ország Mozgalom) indul a pozicióért.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Shuterstock

Ajánljuk még