Rendkívüli

Lezuhant egy nagy hatótávolságú bombázó Oroszországban

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként – mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban.

„De jól áll Önnek a némaság, mert legalább addig sem tesz újabb kamuígéreteket. Bezzeg, amikor Gyurcsányékkal kell jópofizni, akkor nem ilyen hallgatag” – jegyezte meg a kormánypárti jelölt.

A videón közzétett szöveg szerint Karácsony Gergely elnémult attól a 7 ponttól, amivel Szentkirályi Alexandra kivezetné Budapestet a „Gyurcsány-korszakból”.

Kapcsolódó tartalom

A kormánypárti jelölt szerint a főpolgármester választ adhatna például arra, hogy hová tűnt másfél milliárd forint a Lánchíd felújításából, mit csinált az elmúlt 5 évben a panaszkodáson kívül, „miért volt olyan boldog Gyurcsánnyal a színpadon”, hol vannak a megígért P+R parkolók, és hány fok lesz a 3-as metrón idén nyáron – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán.

Kiemelt kép: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ajánljuk még