Aktuális

Földrengés volt Lengyelországban – beomlott egy bánya, egy ember meghalt

Baleset miatt több busz késik a fővárosban

Baleset miatt a 161-es, a 161A, a 161E, a 162-es, a 169E, a 202E és a 262-es autóbusszal utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtök reggel a honlapján.

Azt írták, a kialakult torlódások miatt a 161A és a 169E autóbusz Rákoskeresztúr városközpont és a Kis utca között megnövekedett menetidővel közlekedik az Örs vezér tere felé.

Kapcsolódó tartalom

Hozzátették: a 202E autóbusz Rákoskeresztúr városközpont és a Kis utca között szintén megnövekedett menetidővel közlekedik Kőbánya-Kispest felé.

Továbbá hosszabb eljutási időre kell számítaniuk azoknak, akik a 162-es és a 262-es autóbusszal utaznak Rákoskeresztúr városközpont és a Kis utca között (Kőbánya alsó vasútállomás felé) vagy a 161-es és a 161E autóbusszal Rákoskeresztúr városközpont és a Kis utca között (az Örs vezér tere felé).

A katasztrófavédelem azt írta, hogy négy jármű ütközött csütörtök reggel a XIV. kerületben, a Fogarasi út és az Örs vezér útja kereszteződésében. A baleset tömegközlekedési járművek forgalmát is akadályozza.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még