Aktuális

Jens Stoltenberg: A NATO-tagállamoknak az Ukrajna védekezéséhez szükséges fegyverek küldését kell előtérbe helyezniük

Kocsis Máté: Irritálóan balfácán vezetők helyett jó városvezetést szeretnénk

„Irritálóan balfácán” vezetők helyett jó városvezetést szeretnénk – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányindító rendezvényén szerda este Budapesten.

Kocsis Máté arról beszélt: Budapest építészeti és kulturális értékekben elképesztően gazdag hely, amelyet a jelenlegi városvezetés teljesen élhetetlenné tett.

A Budapestet szerető emberek szíve vérzik, mert „tudjuk, hogy milyen csodát lehetne csinálni a városból”, amelyből egy „élhetetlen, nyögvenyelős” várost csinált a „sokszor nevetséges városvezetés”.

Azt is mondta, nem igaz, hogy a pénz hiányzik, hiszen Tarlós István csaknem 200 milliárd forintos tartalékkal adta át a főváros kasszáját, ez a leggazdagabb önkormányzata az országnak, és évről évre nő a bevétele, mégis csődközeli helyzetbe jutott.

Kapcsolódó tartalom

Kocsis Máté kitért arra is, Karácsony Gergely mozgalma volt az első a magyar történelemben, amely „külföldi érdekeknek kínálta fel a hazánkat”.

Úgy fogalmazott, ezért teszik világossá a választásokig minden budapesti számára: „az csak a kisebbik baj, hogy komédiába torkolló a városvezetés, a nagyobbik bajunk, hogy Budapestnek külföldről finanszírozott, háborúpárti vezetője van, aki miközben bambán néz, Gyurcsányék kifosztják a kasszát”.

Kiemelt kép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Ajánljuk még