Rendkívüli

Orbán Viktor Marokkó miniszterelnökével tárgyalt

Változást Budapesten! – Hét pontos tervet hirdet Szentkirályi Alexandra

Változást Budapesten! – ezzel a címmel hirdeti meg 7 pontos tervét Szentkirályi Alexandra. A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerdán a kampányindító rendezvényén hozza nyilvánosságra a programját. Szentkirályi közösségi oldalán azt írja: Budapesten 2019 óta újra Gyurcsány-korszak van. Karácsonyék nem érdemelnek még egy esélyt!

Kapcsolódó tartalom

Az önkormányzati választásra készülve Szentkirályi Alexandra kampányindító rendezvényt tart április 17-én szerdán 17 órától a Bálna rendezvényközpontban – olvasható a kormánypárti főpolgármester-jelölt Facebook-oldalán.

Az eseményen beszédet mond Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Tarlós István, Budapest volt főpolgármestere.

Kiemelték, hogy a rendezvényen hirdeti meg 7 pontos Változást Budapesten!-tervét Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje.

Budapesten 2019 óta újra Gyurcsány-korszak van. Olyan főpolgármesterre van szükség, aki Budapest érdekében képes együttműködni a kormánnyal. Ma Gyurcsánynak van főpolgármestere, a budapestieknek nincs. Gyurcsány emberei nem érdemelnek még egy esélyt! – közölték.

A kampányindító a közösségi médián keresztül követhető lesz Szentkirályi Alexandra oldalán.

Ajánljuk még