Aktuális

Jégesővel, erős széllel tört be a hidegfront

Menczer Tamás: Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa

Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Menczer Tamás videójában arról beszélt, Magyar Péter „baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa”, „pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták”.

„Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is” – tette hozzá.

Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, „az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés”. „A háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is” – jegyezte meg.

Kapcsolódó tartalom

Hozzátette: „a baloldal küldene fegyvereket és magyar katonákat a háborúba, ezt pontosan tudjuk, hiszen elmondták”. „Belevinnének minket egy pusztító háborúba, mert a finanszírozóik ezt várják el” – fogalmazott.

Menczer Tamás kiemelte: „meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes”.

A videóban idézték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a Nemzeti Múzeum előtti március 15-ei ünnepségen arról beszélt, „vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk”.

Menczer Tamás azt kérte, „küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága”, és hozzátette: „ezért kell június 9-én a Fidesz-KDNP-re szavaznunk”.

Kiemelt kép: Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Ajánljuk még