Baleset

Elaludt a kamion sofőrje, 14-en meghaltak

Szijjártó Péter: Illés Boglárka lesz a kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős új államtitkár

Illés Boglárka, a Fidelitas egykori elnöke lesz a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős új államtitkára – derült ki a tárca vezetőjének pénteki Facebook-bejegyzéséből.

Szijjártó Péter azt írta, Menczer Tamás nagy szerepet kap a Fidesz kommunikációjának irányításában, „ezért új államtitkár kollégát köszönthetünk, aki a kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felel majd a jövőben”.

Hozzátette, hogy pénteken Illés Boglárkát, a Fidelitas volt elnökét, parlamenti képviselőt kérte fel a feladatra, aki „igent mondott”.

„Ezzel a csapatunk tovább fiatalodik és a lendület továbbra is garantált marad. Külön öröm, hogy volt Fidelitas-elnökként egy másik volt Fidelitas-elnökkel dolgozhatok együtt itt, a Külügyminisztériumban. Hajrá, Bogi!” – fogalmazott Szijjártó Péter.

Illés Boglárka szintén a Facebookon óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy a jövőben Magyarországot ebben a kihívásokkal teli időszakban Szijjártó Péter miniszter mellett szolgálhatja.

Hozzátette, hogy az Országgyűlés baráti tagozataiban vállalt feladatainak köszönhetően több külföldi munkalátogatáson vehetett részt, és megismerhette a „munkatempót”.

„A bizalmat teljes erőmmel, Isten segítségével erőmön felül igyekszem megszolgálni. A Fidelitas pedig kötelez” – olvasható Illés Boglárka bejegyzésében.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még