Baleset

Öt jármű ütközött az autópályán, tíz kilométeres volt a torlódás

Megrázó felvétel: kisodródott a pályáról Lábatlan és Bajót között a versenyautó, négyen meghaltak

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vasárnap kora délután a nézők közé hajtott egy autó az Esztergom-Nyerges Rallyn. A balesetben négyen meghaltak és heten megsérültek. A tragédia miatt a versenyt félbeszakították, a körülmények tisztázása folyamatban van.

Kapcsolódó tartalom

Cikkünk frissült.

Az M1 Híradójában közzétett felvétel szerint a versenyautó kisodródott a pályáról és 11 embert sodort el. Az M1 helyszíni tudósítása szerint mentőhelikopterek, mentőautók és egyéb egységek érkeztek a helyszínre.

„A Bajót és Lábatlan között eddig tisztázatlan okból kisodródott versenyautó 11 embert sodort el, akik közül négyen életüket vesztették, heten pedig megsérültek. A tragédia helyszínére mentőhelikopterek és mentőautók érkeztek. Azt, hogy valójában a nézők rossz helyen álltak-e, még nem lehet tudni. A versenyt leállították, a baleset körülményeit a rendőrök jelenleg is vizsgálják” – jelentette az M1 helyszíni tudósítója.

Kapcsolódó tartalom

A mentők közlése szerint egy gyermeket súlyos, életveszélyes, egy embert súlyos, hat embert – köztük egy gyermeket – könnyebb sérülések miatt vitték helyszíni ellátás után kórházba. A baleset helyszínére nyolc mentőautó és négy mentőhelikopter érkezett.

A versenyt rendező Arrabona Rally Club először rövid közleményt adott ki közösségi oldalán, amelyből kiderült, hogy a verseny Lábatlan-Bajna szakaszán történt baleset miatt az 11. Esztergom-Nyerges Rallyt félbeszakítják. Később közzétették az ORB2, az ORB3 és a Historic szezonnyitójának leállításáról szóló felügyelő testületi határozatot is. A baleset előtt pár órával azt írták, olaj került a pályára.

Kiemelt kép: illusztráció

Ajánljuk még