Aktuális

Zárlatos töltő okozhatott tüzet az Óbudai Egyetem kollégiumában

Megvannak a 32. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat legjobbjai

| Szerző: hirado.hu
A Magyar Innovációs Szövetség által felkért 31 fős, elismert tudósokból és gazdasági szakemberekből álló bírálóbizottság kiválasztotta a tavalyi év legjobb, legjelentősebb innovációit.

A bírálóbizottság Csák János bírálóbizottsági elnök képviseletében Bódis László helyettes államtitkár és Kiss Ádám István, az NKFIH elnökének vezetésével hozta meg döntését.

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására beérkezett 57 kiemelkedő innovációs teljesítményt bemutató pályázat legjobbjai

2024. március 26-án ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi Termében vehetik át a díjakat.

Dr. Pakucs János, a Szervezőbizottság elnöke elmondta, hogy a szakmai zsűri gyógyszerkutatási, gyógyszerfejlesztési, nanotechnológiai, ipari technológiai, élelmiszeripari, valamint oktatástechnológiai tevékenységeket értékelt kiemelkedő színvonalúnak a 2023. évben elért jelentős innovációs teljesítményük alapján.

Kapcsolódó tartalom

A 2023. évben a legjelentősebb innovációt elért szervezet részére a Magyar Innovációs Nagydíjat Kövér László házelnök és a Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottságának elnöke, Csák János, kultúráért és innovációért felelős miniszter adja át. A társszervezetek díjait pedig az illetékes minisztériumok és hivatalok vezetői nyújtják át a leginnovatívabbnak ítélt szervezetek részére.

A 32. Magyar Innovációs Nagydíj a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, valamint az Agrárminisztérium, az Energiaügyi Minisztérium, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával valósul meg.

Kiemelt kép forrása: Magyar Innovációs Szövetség

Ajánljuk még