Aktuális

Zárlatos töltő okozhatott tüzet az Óbudai Egyetem kollégiumában

Videó! Annyira elfajult a vita paradicsomválogatás közben Pest vármegyében, hogy egy asszony a szatyrával nekiesett egy másik nőnek és eltörte az ujját

| Szerző: hirado.hu
A Monori Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki egy bolti vita után a bevásárlószatyrával bántalmazott egy másik nőt és eltörte egyik ujját.

A vádirat szerint az elkövető és a sértett nő között egy Nagykátához közeli település kisboltjában alakult ki vita paradicsomválogatás közben – olvasható az ügyészség közleményében

Ennek során a sértett trágár kifejezésekkel illette a vádlottat, majd fizetés után távozott a boltból a közelben lévő buszmegálló felé. A feldühödött vádlott a sértett után sietett és a kezében lévő bevásárlószatyorral többször is felé ütött, a megtámadott nő védekezésképpen felemelte egyik kezét, így az ütések azt érték el.

A vádlott ezután felszedte a földről a szatyrából kigurult paradicsomokat, majd még négyszer ütött a sértett felé, amelyek közül kettő a hátát találta el, majd visszament a bolthoz és kerékpárjával elhagyta a helyszínt.

A bántalmazás következtében a sértett egyik ujja eltörött. A Monori Járási Ügyészség a bántalmazó nő ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

A biztonsági kamerafelvételen az utcai bántalmazás látható.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még