Aktuális

Zárlatos töltő okozhatott tüzet az Óbudai Egyetem kollégiumában

Sulyok Tamás családjának is köszönetet mondott megválasztása után

| Szerző: hirado.hu
Családjának is köszönetet mondott megválasztása után elmondott beszédében Sulyok Tamás államfő. Többek között elhunyt szüleit emelte ki, akik magyart és keresztényt igyekeztek faragni belőle. Feleségégének, Zsuzsannának, azért is hálás, mert ötven éve mellette áll. Sulyok Tamás elmondása szerint élete végső értelmét gyermekei és unokái adják.

A jog szeretetét és tiszteletét édesapámtól és két nálam jóval idősebb bátyámtól tanultam, és úgy vélem két gyermekem is ezt kaphatta tőlem, mivel mindketten a jogászi pályát választották – fogalmazott ünnepi beszédében megválasztása után Sulyok Tamás.

Kapcsolódó tartalom

„Édesanyám nem volt jogász, feleségem sem az, így volt biztosított és biztosított mind a mai napig a családon belül a szakbarbárság rémének elkerülése.

Köszönöm szüleimnek, akik most odaátról drukkolnak, azt a szeretetet, amivel engem, mint utolsó gyermeküket körülvettek,

és amelyből a mai napig táplálkozom” – tette hozzá az államfő.

„Köszönöm azt a nevelést is, amit tőlük kaptam, hogy minden akkori nehézség ellenére magyart s keresztényt igyekeztek faragni belőlem” – mondta.

Kapcsolódó tartalom

Hálásan köszönöm feleségemnek, Zsuzsannának, hogy immár ötven éve mellettem áll, elvisel, szeret, támogat. Nélküle nem lehetnék az, aki vagyok

– nézett a páholyban helyet foglaló asszonyra, akit ekkor vastapssal köszöntött a tisztelt ház.

„Köszönöm gyermekeinknek és unokáinknak, hogy megajándékoznak bennünket feltétlen szeretetükkel. Életem végső értelmét ők adják” – zárta beszédének ezt a részét Sulyok Tamás.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: MTI

Ajánljuk még