Aktuális

Szoboszlai: Nincsenek fájdalmaim, és szeretnék mihamarabb csúcsformába kerülni

Megölte párját egy nő Budapesten hétfő hajnalban

Halálra szúrta a párját egy holland nő egy bérelhető, VII. kerületi lakásban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon. Délután azt írták, hogy a rendőrök a nőt őrizetbe vették.

A rendőrségi honlapon korábban azt közölték, hogy több bejelentés érkezett a rendőrségre egy erősen vérző férfiról hétfőre virradóan a Kazinczy utcából. A megkéselt ember életét már a mentők sem tudták megmenteni – tették hozzá.

Kapcsolódó tartalom

A rendőrök délutáni tájékoztatása szerint a holland pár hétfőn hajnali 2 óra 10 perc körül féltékenység miatt veszett össze egy Kazinczy utcai Airbnb lakásban. A vita során a 44 éves nő egy késsel kétszer vállon szúrta 54 éves párját, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A feltételezett elkövető a cselekmény után megkezdte a férfi újraélesztését, eredménytelenül – emelték ki.

A kiérkező rendőrök a nőt a helyszínen elfogták, és emberölés megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. Vallomásában azt mondta, hogy az esetre nem emlékszik – áll a közleményben.

A galéria a képre kattintva nyílik meg.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Bűnügyi helyszínelők dolgoznak a gyilkosság helyszínén (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2024/02/D__MI20240219006-1-1024x683.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még