Gyász

Elhunyt Gát György

Hollik István: Ez az igazi gyurcsányi „komcsi tempó”

A gyurcsányi politika lényege, hogy a hatalom megszerzéséért akár erőszakot is alkalmaznak, de a felelősséget sohasem vállalják – reagált Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn, Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének bejegyzésére.

Hollik István a Facebookra feltöltött videóban arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc legújabb, a közösségi oldalán olvasható posztjában a bíróság által elítélt Fekete-Győr András (Momentum) és a héten bíróság elé álló Varju László (DK) ügyével foglalkozik.

Kapcsolódó tartalom

A kormánypárti politikus a DK elnökének írását úgy értékelte:

az a gyurcsányi politika lényegét mutatja meg, vagyis azt, hogy „a hatalom megszerzéséért, vagy megtartásáért tegyél meg mindent, ha kell, alkalmaz erőszakot, ha kell, hazudj, vagy éppen ha kell, sértsd meg a törvényeket, a felelősséget viszont soha ne vállald.”

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc ezt tette 2006-ban is, amikor „hazudott az egész országnak, de a hatalom megtartásáért esze ágában nem volt lemondani róla”.

Hozzátette: Gyurcsány Ferenc a bejegyzésben a „dollárbaloldalt gátlástalanságra és a felelősségvállalás elutasítására buzdítja”, és megfenyegeti az eljáró bírókat és az ügyészeket is.

„Holnap lesz a kommunista kiáltvány 176 éves, ezért aktuális és pontos, ha azt mondom, Gyurcsány Ferenc, ez ám az igazi komcsi tempó.”

– fogalmazott Hollik István.

Ajánljuk még