Legfrissebb

Négy hónapon belül negyedszer tört ki vulkán Izland legsűrűbben lakott részén – videón a lávafolyam

A Karmelita Kolostornál tartott tüntetést a Momentum

A szervezők szerint Novák Katalin és Varga Judit lemondása csak a kezdet. A tüntetésen felszólalt Donáth Anna, Fekete-Győr András, Hadházy Ákos és Juhász Péter is. Fekete-Győr András azt mondta: minden jogi utat és lehetőséget kihasználnak, hogy a kegyelmi-ügyben a tények napvilágra kerüljenek.

„Beszéljünk a gyermekvédelemről egyenesen és nyíltan. Ez egy rendszerszintű probléma ma Magyarországon. Mi azért szervezzük az utcai demonstrációkat szerte az országban, hogy felhívjuk erre mindenkinek a figyelmét” – mondta Fekete-Győr András országgyűlési képviselő.

Fekete-Győr András (Momentum) beszédet mond a Karmelita Kolostornál tartott tüntetésen 2024. február 14-én (kép forrása: MTVA)

A tüntetés előtt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt írta Facebook-oldalára, hogy Fekete-Győr Andrásnak le kell mondania.

Úgy fogalmazott: „Tüncikézés helyett Donáth Annának inkább azzal kéne foglalkoznia, hogy a hivatalos személy elleni erőszakot elkövetett Fekete-Győr Andrástól visszakéri a mandátumát.”

Hozzátette: „akit a bíróság elítélt, mondjon le! Még akkor is, ha tanítómesterük, Gyurcsány Ferenc azt tanította nekik: soha, semmiért nem kell vállalni a felelősséget!”

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Fekete-Győr András (Momentum) beszédet mond a Karmelita Kolostornál tartott tüntetésen, 2024. február 14-én (kép forrása: MTVA)

Ajánljuk még