Aktuális

Lovagias felajánlásnak hitte, lépcsőházában rabolták ki a budapesti asszonyt

Mandiner: Mindenki tudta, hogy a guruló dollárok az ellenzéket támogatják

| Szerző: hirado.hu
A Fidesz szerint a nyilvánosságra került felvételek után már nincs mit tovább tagadnia a dollár-baloldalnak, kiderül ugyanis, hogy Soros György érdekeit képviselik. Hollik István azt mondta: ezeket a pártokat a háborúpárti Soros-hálózat egyszerűen megvásárolta. Tegnap írta meg először a Mandiner, hogy az Action for Democracy vezetése bevallotta: Soros György adta a dollármilliókat a magyar baloldalnak 2022-ben.

Akik a magyar baloldalt pénzelik, mind háborúpártiak, és azért adják a pénzt, hogy a baloldalon keresztül belekeverjék Magyarországot a háborúba – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban péntek reggel.

Kijelentette: „Világos, hogy a baloldal Magyarországon nem a magyar emberek érdekét képviseli, nincs is abban a helyzetben, hiszen aki a pénzt adja, az rendeli a zenét”.

Az Egyesült Államokban tevékenykedő politikai kommunikációval foglalkozó cégvezető, Eric Koch – egy titkos felvételen – arról beszél: egyik munkája az volt, hogy rontsa a magyar miniszterelnök hitelét Amerikában. Majd további felvételek tanúsága szerint – ami nemrég került fel egy amerikai X-oldalra – az Action for democracy vezetői egymás után vallják be, hogy a szervezet támogatásai Soros Györgytől érkeztek.

Ezt teszi Kati Marton, az NGO kuratóriumának elnöke:

– A híres Soros úr?

– Igen.. Ne is mondd, hogy

…és ezt erősíti a beszélgetésekben Wesley Clark, kuratóriumi tag is: „Nem annyi, amennyit szeretnék…Nincs olyan, mint George

Bár nem reklámozták, mégis pontosan tisztában voltak vele, hogy valójában a baloldali ellenzék választási kampányát támogatják a guruló dollárokkal – ismerte el az egyik videóban az Actoin for Democracyt alapító Korányi Dávid.

A felvételekből nyilvánvalóvá vált – állapította meg a Mandiner – hogy maga Soros György amerikai spekuláns állt a rejtélyes mikroadományok mögött, akit egy jól szervezett mechanizmussal igyekezett leplezni az Action for Democracy Karácsony Gergely volt főtanácsadója által vezetett csapata.

A lap azt is megjegyzi: az is kiderül, hogy a Korányi-szervezet úgy építette fel az amerikai támogatási rendszert, hogy ne kelljen nyilvánosságra hozniuk a támogatók nevét.

Beismerték, így már nem kérdés, hogy a magyarországi baloldali pártokat külföldi pénzzel megvették – mondta Hollik István a Hír tv-ben a dokumentumokra hivatkozva. A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: ezeket a pártokat a liberális, bevándorlás-, és háborúpárti Soros-hálózat támogatta.

Innentől kezdve azt gondolom, hogy elfelejthetjük, hogy ők önálló, magyar politikai entitások. Nem, nem. Ők Soros fiókszervezetei, magyarországi fiókszervezetei, érdemes rájuk ekként is tekinteni a jövőben” – mondta.

Eddig azt hazudta a magyar balliberális oldal, hogy az amerikai NGO mikroadományokat gyűjtött, most azonban lebuktak – mondta az M1-en Nagy Ervin. A XXI. Század Intézet elemzője arra emlékeztet:

az ellenzék pártjai 2022-ben használták azt a kiskaput, amivel külföldről fizetett milliárdokhoz juthat a kampányban, hogy a kormányt megbuktassák és hatalomra kerüljenek.

A befolyásolási kísérleteket hivatott a jövőben megelőzni a Szuverenitásvédelmi Hivatal, amelynek az a dolga, hogy az ilyen eseményekre felhívja a figyelmet, elemezze, észrevegye és ha azt látja, hogy van valami beavatkozás – anyagi beavatkozás vagy szellemi, politikai beavatkozás a magyar belpolitikába –, akkor jelezze a nyilvánosságnak, vagy a hatóságoknak.

A Mandiner információi szerint miután az Action for Democracy vezetése bevallotta, hogy Soros György dollármilliókat adott a magyar baloldalnak, egy magánszemély bejelentést tett a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt.

Kiemelt kép: Soros György és fia, Alex (Forrás: Alexander Soros FB oldala)

Ajánljuk még