Rendkívüli

Irán több tucat drónt indított Izrael ellen

A hidegfrontra érzékenyek feje fájhat, és az utak is csúszhatnak – térképen mutatjuk, mi várható

| Szerző: hirado.hu
Csütörtökön napközben főként a délnyugati tájakon süthet ki néhány órára a nap. Délutántól több helyen fordulhat elő gyenge eső, az északkeleti határ közelében gyenge havazás, ónos eső is lehet. A szél délutántól egyre nagyobb területen megélénkül, helyenként megerősödik.
(Forrás: HungaroMet Nonprofit Zrt.)

Csütörtökön napközben a látási viszonyok mindenütt javulnak, közben megnövekszik, megvastagszik, majd estétől észak felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet. Főként délnyugati tájakon süthet ki néhány órára a nap. Délutántól több helyen fordulhat elő többnyire gyenge intenzitású eső, az északkeleti határ közelében gyenge havazás, ónos eső is lehet – írta a HungaroMet Nonprofit Zrt.

Az északnyugatira forduló szél délutántól egyre nagyobb területen megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között várható, de néhol ennél enyhébb is lehet az idő. Késő estére -3 és +5 fok közé hűl le a levegő.

(Forrás: HungaroMet Nonprofit Zrt.)

Este átmenetileg csökken a felhőzet, a keleti részeken azonban borult párás időre számíthatunk, majd az éjszaka második felében nyugatabbra is megnövekszik a felhőzet.

(Forrás: HungaroMet Nonprofit Zrt.)

Legfeljebb a keleti területeken fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. Az északnyugati szél a Tiszától nyugatra élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +1 fok között valószínű.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még