Aktuális

Vasárnap hajnalban óraátállítás! Így módosul egyes vonatok és buszok menetrendje

Több mint 40 ezer embert vonzott a 42. AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow 4 napja alatt több mint 40 ezren látogatót fogadott a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ – közölte a rendezvényhelyszín hétfőn.

A rekordszámú érdeklődőre és kiállítóra tekintettel a szervezők a Hungexpo összes pavilonját megnyitották, a résztvevőket így 37 ezer négyzetméter kiállítási terület várta. Külföldről is évről évre többen érkeznek az eseményre, amely így már nem csupán a térség egyik legjelentősebb agrárgép-kiállítása, hanem a „mezőgazdaság jövőjének ünnepe” – írták.

A fejlődést a mezőgazdaság technológiai forradalmára összpontosító, egyre bővülő kínálattal magyarázták. Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow szakmai eseményei közül sokakat vonzottak az agrár- és ipari robotok bemutatói, az erdőművelésről szóló programok, a talajművelési kerekasztal.

Kapcsolódó tartalom

A Hungexpo legközelebb, február 8. és 11. között a FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) kiállítással várja az érdeklődőket. Decemberben pedig első alkalommal rendez ANImashEXPO néven állattenyésztési és állategészségügyi szakkiállítást a Hungexpo – tették hozzá.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

Ajánljuk még