Időjárás

A feje tetejére áll az ország időjárása – térképen mutatjuk, mi várható

Nacsa Lőrinc: A magyarok többsége kiállt a gyermekek védelme mellett

A magyar emberek elsöprő többsége elutasította az LMBTQ-lobbit a nemzeti konzultációban és a gyermekeink védelme mellett tette le a voksát – mondta a KDNP frakcióvezető-helyettese hétfőn az MTI-hez eljuttatott videójában.

Nacsa Lőrinc azt mondta, a január 17-én lezárult nemzeti konzultáció számos, a nemzetet érintő sorskérdésben kérte ki a magyarok véleményét. A politikus szerint az egyik legérzékenyebb mind közül a gyermekvédelem ügye: „Magyarország a gyermekvédelmi törvénnyel megálljt parancsolt a genderpropagandának”.

Kapcsolódó tartalom

Hozzátette, hogy ez Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak nem tetszett, kezdetektől fogva támadták a jogszabályt.

A Momentum vezetői, Donáth Anna és Cseh Katalin a törvény eltörlése mellett kampányolt és a Soros-szervezetek is folyamatosan támadták azt.

Kiemelte, hogy eddig tagadták, de már Brüsszel is beismerte, hogy a gyermekvédelmi törvény miatt tartja vissza a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat.

Kapcsolódó tartalom

„A dollárbaloldal aknamunkája és Brüsszel politikai zsarolása azonban most komoly falba ütközött, ugyanis a magyar emberek elsöprő többsége elutasította az LMBTQ-lobbit a nemzeti konzultációban és a gyermekeink védelme mellett tette le a voksát” – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

Hozzátette, ez tovább erősíti a Fidesz-KDNP-t is abban, hogy a végsőkig hajlandó legyen elmenni gyermekeink védelme érdekében.

„Éppen ezért a Fidesz-KDNP nem enged Brüsszel politikai zsarolásának és nem hajlik meg a dollárbaloldal nyomásgyakorlásának sem. Kiállunk a magyar gyermekekért!”

– hangsúlyozta a KDNP frakcióvezető-helyettese.

Ajánljuk még