Aktuális

Eladó az Elvarázsolt kastély! Lessen be a lenyűgöző épületbe

Új államtitkára van a Honvédelmi Minisztériumnak

Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára Novák Katalin köztársasági elnök január 20-ai hatállyal kinevezte Kutnyánszky Zsoltot védelempolitikáért, haderőfejlesztésért és védelmi iparért felelős államtitkárrá – közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel pénteken.

A jogász végzettségű szakember korábban az Innovációs és Technológiai Minisztérium Közlekedési Operatív Programokért felelős helyettes államtitkára, majd a Technológiai és Ipari Minisztérium iparért és munkaerőpiacért felelős államtitkára volt – írták.

A közlemény szerint Kutnyánszky Zsolt feladata lesz a védelempolitika, a teljes haderőfejlesztési folyamat és a védelmi tárgyú beszerzések irányítása, valamint az ehhez szervesen kapcsolódó védelmi ipar további fejlesztése és erősítése.

Kiemelt kép: Kutnyánszky Zsolt Krisztián, a Technológiai és Ipari Minisztérium államtitkára előterjesztőként felszólal az Egyes foglalkoztatási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 10-én. (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ajánljuk még