Aktuális

Ha vásárolt ebből a termékből az Auchanban, ne fogyassza el, vigye vissza!

Árokba csúszott egy ukrán busz Kisvárdánál, több gyermek megsérült

Árokba csúszott és az oldalára borult egy autóbusz a 4-es főúton Kisvárdánál csütörtök este – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A balesetben többen megsérültek.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt közölte, a helyszínre több mentőegységet is riasztottak, egy gyermeket súlyos, kilenc gyermeket könnyebb, egy felnőttet pedig szintén könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint

a járművön 57-en utaztak, a kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és segítettek az utasoknak elhagyni a buszt.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Az MTI helyszínről származó információi szerint a balesetet szenvedett autóbusz ukrán rendszámú, utasai is ukrán állampolgárságúak.

A kiemelt kép illusztráció. A képen: árokba borult ukrán rendszámú autóbusz a 403-as főút és a 4102-es út körforgalmánál a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nyírtura közelében, 2023. december 31-én. (Fotó: MTI/Balázs Attila)

Ajánljuk még