Aktuális

Szentkirályi Alexandra a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje

Szoboszlai Dominik és Angelina Jolie dedikált ereklyéire is lehet licitálni a Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciójában

| Szerző: hirado.hu
December 17-én a hirado.hu Facebook-csatornáján élőben követhetik a licitek alakulását. Balog Tamás, a Kossuth Rádió műsorvezetője lesz a házigazda.

Szoboszlai Dominik dedikált Liverpool-mezére is lehet majd licitálni a Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciójában.

Szintén kalapács alá kerül Angelina Jolie dedikált képe, amely díszletelem lesz a színésznő Maria Callas világhírű operaénekesről szóló életrajzi filmjében.

Kapcsolódó tartalom

December 17-én a hirado.hu Facebook-csatornáján élőben követhetik a licitek alakulását. Balog Tamás, a Kossuth Rádió műsorvezetője lesz a házigazda.

A Semmelweis Egyetem Alapítványán keresztül a koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekeket segítő Semmelweis Fejlődéstámogató Központ komplex fejlesztésére gyűjti idén az adományokat a közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampánya. A Jónak lenni jó! egész napos adománygyűjtő műsora december 17-én, vasárnap lesz.

Azok, akik segíteni szeretnének, megtehetik a 13-600-as telefonszám hívásával, a 04-es kód megadásával vagy egy szöveges üzenettel. Így 500 forinttal segítik a gyűjtést.

A több mint 30 tárgy árverése vasárnap reggel fél 9-től kezdődik és este 9 órakor zárul. Licitálni csak telefonon lehet, a számot aznap reggel teszi közzé a közmédia.

A felajánlások nagy mennyisége miatt, idén először, az érdeklődők 14 órától 21 óráig a hirado.hu Facebook-oldalán tudják követni a licitek alakulását, élőben. Eredményhirdetés 21 óra után lesz a Duna Televízióban.

További információkért kattintson ide!

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még