Aktuális

Szétesett a jegyértékesítés előtt az MLSZ oldala, új időpontot adott meg a szövetség

Különleges tárgyat ajánlott fel Lotfi Begi a Jónak lenni jó! idei kampányához

Átlépte az 50 millió forintot a felajánlott pénzadományok összege a közmédia Jónak lenni jó! kampányában. Egy nap alatt 1500-nál is több hívás vagy sms érkezett az adományvonalra. Idén a koraszülött és a fejlődési rendellenességgel élő gyerekeknek gyűjtünk.

A Micsoda nő! a legendás film sikeréhez méltó musicalként született újjá a Madách Színház színpadán. Az ősszel debütált produkció hatalmas sikernek örvend, hiszen a nézők már hónapokkal az előadások előtt megveszik a jegyeket. A Madách Színház erre az előadásra ajánlott fel hat darab jegyet a díszpáholyba, csatlakozva a közmédia adománygyűjtő akciójához.

„Adakozni mindig fontos: az egy csodálatos dolog, hogy valakinek van valamije, és ezt meg akarja osztani. Mondanám azt is, hogy ez felelősség, de inkább az, hogy ez egy nagyon jó érzés, úgyhogy, Jónak lenni jó!” – mondta Szirtes Tamás, a színház igazgatója az M1-nek.

Pataki Attila, Rúzsa Magdi, Dér Heni, Dr Béres és Lotfi Begi aláírása – ők azok a művészek, akik szerepelnek a Fradi-lemezen.

Kapcsolódó tartalom

A zöld-fehér klub ihlette zenei válogatás megálmodója Lotfi Begi, az ország egyik legismertebb lemezlovasa. A DJ-producer most ennek a lemeznek a bakelit verziójával csatlakozott a Jónak lenni jó! kampányhoz.

„Ez a lemez az én karrierem egyik kiemelkedő alkotása, úgyhogy nagyon közel áll a szívemhez és azt gondoltam, hogy erre a nemes célra ezt a lemezt fogom felajánlani” – mondta a DJ-producer.

A Semmelweis Egyetem Alapítvány a közmédia idei Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciójának kedvezményezettje. Az alapítvány célja a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika fejlődéstámogató központ komplex fejlesztése.

A Jónak lenni jó! adománygyűjtésére már több mint 50 millió forint pénzadomány érkezett. Azok, akik segíteni szeretnék koraszülött gyermekek fejlesztését, a 13-600-as telefonszám 04-es mellékének hívásával tehetik meg. Minden hívás vagy sms 500 forintos támogatást jelent.

A Jónak lenni jó! egész napos adománygyűjtő műsora december 17-én lesz.

Ajánljuk még