Aktuális

Nagy Bernadett bronzérmes a birkózó Eb-n

Már több mint 49 millió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó! idei kampányában

Már több mint 49 millió forintot gyűjtött a közmédia Jónak lenni jó! kampánya. Az akcióhoz rengeteg különleges adomány érkezett, a tárgyi felajánlások lehetőségét ezért lezárták a szervezők. A kampány idei kedvezményezettje a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ.

Generációk szíve dobban meg egyszerre az ikonikus Tévémaci-zenére. Idén ünnepli 60. születésnapját mindenki kedvenc magyar medvéje.

A Magyar Posta – a Tévémaci tiszteletére –

személyre szabott bélyegekkel csatlakozott a Jónak lenni jó! akciójához.

Az egyiken a Tévémaci, a másikon pedig a Neoton Família csillaga, Csepregi Éva szerepel.

Kapcsolódó tartalom

„Egyrészről Csepregi Éva életművéhez kapcsolódó bélyegívünkkel, amelyet 2023. november 28-ától lehet kapni a postán, illetve a Magyar Posta internetes felületén, másrészről a Mesehősök sorozatból, a Tévémacit ábrázoló bélyegívvel igyekszünk hozzájárulni ehhez a kezdeményezéshez” – mondta el Mikecz Péter, a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója.

Kapcsolódó tartalom

Hampel Katalin 35 éve tervez tradicionális szabású mentéket. Többször is csatlakozott a Jónak lenni jó! kezdeményezéséhez.

Idén zsinórdíszített kabáttal támogatja a közmédia adománygyűjtését.

„Hatalmas öröm az ember életében, ha segíteni tud, mi pedig nagyon sokféleképpen segítünk. Szeretnék példát mutatni a többi divatban dolgozó kollégámnak, hogy akár egy jótékonysági árveréssel, jótékonysági divatbemutatóval vagy felajánlással is segítségére lehet lenni a rászorulóknak” – hangsúlyozta Hampel Katalin ruhatervező.

Kapcsolódó tartalom

A közmédia idén a Semmelweis Egyetem fejlődéstámogató központjának gyűjt.

Aki segíteni szeretné a koraszülött gyermekek fejlesztését, megteheti a 13-600-as telefonszám 04-es mellékének hívásával.

Kapcsolódó tartalom

Szerda délutánig 25 millió forinttal támogatták a kampányt csak az adományvonalon keresztül.

Az adománygyűjtés december 17-én egész napos műsorfolyammal zárul.

Kiemelt kép forrása: MTVA

Ajánljuk még