Időjárás

Érkezik a hidegfront és a fagy – térképen mutatjuk a hétvégi időjárást

Ronaldinho idén is csatlakozott a Jónak lenni jó! kampányhoz

Újabb különleges felajánlások érkeztek a Jónak lenni jó! jótékonysági akcióba. A világbajnok brazil labdarúgó, Ronaldinho idén is csatlakozott a jótékonysági akcióhoz, egy dedikált labdát bocsát licitre. De a Telekom Veszprém kézilabdacsapata is támogatja a műsort. Idén a koraszülött és fejlődési rendellenességgel élő gyerekeket segíti a közmédia.

A világbajnok brazil labdarúgót, Ronaldinhót láthatta a közönség Budapesten tavaly ősszel. A magyar fejlesztésű teqballt népszerűsítette a sportág nagyköveteként. És ha már itt járt, alá is írt egy labdát, amelyet felajánlott a közmédia Jónak lenni jó! kampányának.

Kapcsolódó tartalom

Az akció tavaly a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatta.

Ronaldinho az idén ismét csatlakozott a közmédia jótékonysági kampányához.

„A teqball nevében ez úton szeretnénk felajánlani Ronaldinho, a brazil legenda, a teqball nagykövete által aláírt labdát. Licitáljanak minél többen, mert jónak lenni jó. Nem csak ma, minden nap” – hangsúlyozta Borsányi Gábor, Nemzetközi Teqballszövetség elnöke.

A labda már meg is érkezett az MTVA székházába és várja, hogy új gazdára találjon.

Nagy László kétszeres Bajnokok Ligája-győztes magyar válogatott kézilabdázó is adománnyal érkezett. A veszprémi kézilabdacsapat sportigazgatója elhozta az egyik játékos, a fehérorosz Mikita Vailupau festményét, hogy erre is lehessen majd licitálni. Ők is részt vettek tavaly is a közmédia akciójában.

Kapcsolódó tartalom

„Természetesen a Telekom Veszprémmel igyekszünk minden évben ennek részese lenni. Személy szerint én jobban szeretek adni, mint kapni, úgyhogy ma egy különleges ajándékkal érkeztünk ide. Bízom benne, hogy a licitáló egy olyan személy vagy szervezet lesz, akinek nagy segítségére lesz a felajánlás” – magyarázta Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója.

Kapcsolódó tartalom

A Jónak lenni jó! jótékonysági akció idei kedvezményezettje a Semmelweis Egyetem Alapítványa,

amelynek célja a koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekek fejlesztése.

Kapcsolódó tartalom

Az egyedi tárgyak megvásárlásán túl

a 13-600-as adományvonalon a 04-es kód megadásával 500 forinttal is lehet segíteni az adománygyűjtő akciót.

Már több mint 47,5 millió forint gyűlt össze.

Kiemelt kép: Ronaldinho korábbi világbajnok brazil válogatott labdarúgó, a teqball nagykövete és Huszár Viktor, a teqballszövetség végrehajtó bizottságának elnöke a teqball-világbajnokság zárónapján tartott sajtótájékoztatón Bangkokban 2023. december 3-án (Fotó: MTI/EPA/FITEQ/Rungrodzs Jongrit)

Ajánljuk még