Aktuális

Életműdíjat kap George Lucas a Cannes-i Filmfesztiválon

Várják az önkénteseket a MÁV–Volán-csoport véradónapján

Pénteken 14 helyszínen várják az önkénteseket a MÁV–Volán-csoport véradónapján. A 17. alkalommal megszervezett véradásra a társaság munkavállalói mellett civileket is várnak – közölte a vállalat szerdán.

Közleményükben hangsúlyozták: az önkéntesek a rendezvényen hozzájárulhatnak az ünnepek alatti kiegyensúlyozott és folyamatos vérellátáshoz.

A tájékoztatás szerint

december 8-án Békéscsabán, Budapesten, Debrecenben, Dombóváron, Hatvanban, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon és Szombathelyen várják a véradókat.

Kapcsolódó tartalom

Az esemény szervezői az ünnepek közeledtével az önzetlen segítségnyújtás fontosságára, az utasok és a közösségi közlekedésért dolgozók összefogásának jelentőségére is felhívták a figyelmet. Kiemelték, hogy csak az menjen vért adni, aki teljesen egészségesnek érzi magát.

Kitértek arra, hogy a MÁV–Volán-csoport a programot a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel, a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen szervezte meg. A véradás időpontjairól és helyszíneiről a MÁV–Volán honlapján lehet bővebben tájékozódni.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Ajánljuk még