Aktuális

Vlagyimir Putyin: A Nyugat külpolitikája nukleáris konfliktussal fenyeget

Patrick Duffy: Szívügyem a jótékonykodás – A Dallas Bobbyja is felajánlást tett a Jónak lenni jó! kampányban

| Szerző: hirado.hu
Egy dedikált pólót ajánlott fel a Jónak lenni jó! kampányban Patrick Duffy, aki Bobby Ewingot alakította a Dallas című népszerű amerikai sorozatban. Az M1-nek azt mondta: szívügye a jótékonykodás. A közmédia adománygyűjtő akciójában már csaknem 37 millió forint gyűlt össze. A tárgyak helyett most már inkább anyagi felajánlásokat várnak a szervezők. A 13 600-as vonal 04-es kód tárcsázásával lehet támogatni a kezdeményezést. Az akció december 17-én zárul egy egész napos műsorfolyammal.

Egyik kedvenc képét ajánlotta fel a Jónak lenni jó adománygyűjtő műsorába a Neoton Familia gitárosa. Végvári Ádám azt mondta: gyermekkori barátrjával, Hoczer Ágnes festőművésszel együtt döntötték el, hogy jótékonykodni szeretnének a festménnyel.

A közmédia adománygyűjtő műsora idén a Semmelweis Egyetem fejlődéstámogató központjának gyűjt.

A bevételt a koraszülöttek és a fejlődési rendellenességekkel élő gyermekek javára ajánlották fel.

Kapcsolódó tartalom

Szervezetek, civilek, sportolók, és hírességek is adakoznak nap mint nap. Köztük a Dallas című sorozat egyik főszereplője: Patrick Duffy, aki egy dedikált pólót ajánlott fel a Jónak lenni jó!-nak. Azt mondta: szívügye a jótékonykodás.

Szerintem nem kell feltétlenül pénzügyi támogatásnak lennie. Az is egyfajta adomány, ha valaki egy hétvégén át ételt oszt a hajléktalanoknak, vagy ad egy dollárt egy utcazenésznek, vagy mindent megtesz, hogy a gyerekeken segíthessen, ahogyan azt önök is teszik” – mondta az amerikai színész.

Tárgyak sokasága érkezik nap mint nap a műsor szerkesztőihez.

Egy budapesti antikvárium nemrég egy dedikált Darth Vader fotót ajánlott fel, amelyet a színész hagyatéki árverésén vettek néhány éve. Ők minden évben igyekeznek támogatni egy-egy karitatív kezdeményezést.

A tárgyak helyett most már sokkal inkább anyagi felajánlásokat várnak a szervezők. A 13 600-as vonal 04-es kód tárcsázásával lehet támogatni a kezdeményezést. Egy hívás vagy sms 500 forintos segítséget jelent. Az akció december 17-én zárul egy egész napos műsorfolyammal.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még