Aktuális

Kényszerleszállást hajtott végre Lengyelországban egy amerikai drón

Már több mint 33 millió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó! idei kampányában

Már a 33 millió forintot is átlépte a közmédia Jónak lenni jó! akciójához érkezett felajánlások összege. A kampány idei kedvezményezettje a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ.

Újabb üzenet, azaz 500 forint támogatás érkezik a Jónak Lenni Jó! akciójához, melynek idei kedvezményezettje a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ.

Ez az üzenet azonban mégis más, ugyanis Miklós István is koraszülöttként, egy mentőautóban jött a világra. A hideg autóban azonban tüdőgyulladást kapott, így kétséges volt, hogy túléli-e.

Most egész cége nevében támogatja az övéhez hasonló eseteket.

Úgy gondolom, hogy minden segítség célt ér. Tehát bármekkora felajánlás is érkezik akárki részéről, az jó helyre kerül, hisz egy fontos ügyet támogatunk” – mondta a Ceres Zrt. vállalati igazgatója.

Kapcsolódó tartalom

Idén a Vörösmarty Classic Xmas is a Jónak lenni jó! akció mellé áll. A belvárosi karácsonyi és adventi vásár rendszeresen támogat rászorulókat. A rendezvényen már több éve megtalálható például az Ökumenikus Segélyszervezet mézeskalács szív adománypontja is.

„Az elmúlt években már számos alkalommal támogattuk mind az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, mind pedig az Együtt az Autistákért kezdeményezést. Idén a Vörösmarty Classic Xmas karácsonyi vásár is csatlakozik a támogatói csapathoz, és az összes felületén segíti a kampány népszerűsítését, illetve a támogatások begyűjtését” – fogalmazott Kovács Lázár séf, műsorvezető, gasztronómiai tanácsadó.

Kapcsolódó tartalom

Az akcióhoz érkezett felajánlások összege már átlépte a 33 millió forintot.

Azok, akik segíteni szeretnék a koraszülött gyermekek fejlesztését, a 13-600-as telefonszám 04-es mellékének hívásával tehetik meg.

A tárgyi felajánlásokat pedig még vasárnapig várják a jonaklennijo@mtva.hu e-mail-címre. Ezek közül néhány különleges felajánlásra a Jónak lenni jó! december 17-i egész napos műsorfolyamában lehet majd licitálni.

Kiemelt kép: MTVA

Ajánljuk még