Időjárás

Elfújja a felhőket a szél, visszatér a virágpollen-csalogató napsütés

Az Ismerős Arcok zenekar is csatlakozott a közmédia Jónak lenni jó! kampányához

Már a 29 millió forintot is átlépte a közmédia Jónak lenni jó! akciójához érkezett felajánlások összege. Sorra érkeznek azonban a tárgyi felajánlások is. Az Ismerős Arcok zenekar is csatlakozott az adománygyűjtéshez. Most egy dedikált albummal és jubileumi koncertjegyekkel támogatják a kampányt.

Nézőközönséggel és slágerekkel telt meg a Budapest Kongresszusi Központ az Ismerős Arcok 15 éves jubileumi koncertjén.

Kapcsolódó tartalom

Jövőre azonban már a 25. évfordulóra készül a Máté Péter-díjas zenekar. Ez az alkalom pedig duplán különleges, mivel

csatlakoztak a Jónak lenni jó! akciójához is.

„Jövőre 25 éves lesz az Ismerős Arcok zenekar, és a jubileummal kapcsolatos ajándékokat hoztunk a rászorultaknak. Ez talán az egyik legsikeresebb albumunknak a vinyl kiadása” – hangsúlyozta Nyerges Attila énekes, gitáros.

Kapcsolódó tartalom

„Az Éberálom lemeze a zenekarnak az egyik legsikeresebb Ismerős Arcok-lemez, ami valaha megjelent” – tette hozzá.

A dedikált album egy 28 oldalas füzetet is tartalmaz, amely a zenék képi világát eleveníti meg. A különlegessége pedig, hogy a Nélküled című ikonikus dal is megtalálható a lemezen. „Ez a megjelenés előtti első példány, amit most aláírunk” – mondta Nyerges Attila.

Kapcsolódó tartalom

A zenekar még

egy aláírt évfordulós pólóval és két jubileumi koncertjeggyel is támogatja a közmédia karitatív kampányát.

Az együttes számára rendkívül fontos az adakozás, így évente két-három jótékonysági koncerten is fellépnek.

Kapcsolódó tartalom

„Számunkra rendkívül fontos ez az akció is, mindannyian érintve vagyunk, hiszen kisgyerekek mindenkinek a családjában, így a mienkben is vannak. Ha ezek a kisgyerekek rászorulnak, akkor fontos, hogy segítsünk rajtuk. Ha valakinek örömet okoznak a mi tárgyaink, a felajánlásunk, akkor itt azt hiszem mindenki nyertes lesz” – magyarázta Galambos Nándor basszusgitáros.

Az akcióhoz érkezett felajánlások összege már átlépte a 29 millió forintot.

Az összegyűlt pénzt a közmédia idén a Semmelweis Fejlődéstámogató Központnak ajánlja fel. Azok, akik segíteni szeretnék a koraszülött gyermekek fejlesztését, a 13-600-as telefonszám 04-es mellékének hívásával tehetik meg.

Kapcsolódó tartalom

A tárgyi felajánlásokat még vasárnapig várják a jonaklennijo@mtva.hu e-mail-címre.

Ezek közül néhány különleges felajánlásra pedig a Jónak lenni jó! december 17-i egész napos műsorfolyamában lehet licitálni.

Kiemelt kép: Az Ismerős Arcok zenekar koncertje a Szent István-napi programsorozathoz kapcsolódó Retro Tabán zenei rendezvényen 2023. augusztus 19-én (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

Ajánljuk még