Aktuális

Zárlatos töltő okozhatott tüzet az Óbudai Egyetem kollégiumában

Nem kell tovább találgatni: kiderült, hogy milyen luxusautója van Szoboszlai Dominiknak

| Szerző: hirado.hu
A focista Instagram-oldalára feltöltött képével vetett véget a találgatásoknak. A hirado.hu autórajongó munkatársának rögtön szemet szúrt a fotó, és kinyomozta, milyen autóról van szó.

Szoboszlai Dominik nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy új autóra cseréli G osztályú Mercedesét. Akkor a Liverpool játékosa nem árulta el, hogy milyen lesz az új járgánya, csak annyit mondott: „Aki meglát benne, annak szerencséje van.” Most egy közösségi oldalára feltöltött kép derített fényt az autó típusára.

Igaz, csak a műszerfalról osztott meg egy képet a magyar válogatott csapatkapitánya, de a szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy milyen típusról van szó.

Szoboszlai Dominik Instagram-történetébe feltöltött képe az új autójáról (Forrás: Instagram/Szoboszlai Dominik)

A hirado.hu autórajongó munkatársának rögtön szemet szúrt a kép, és kinyomozta, hogy a szóban forgó autó egy Bentley Bentayga.

Amikor Szoboszlai az osztrák Red Bull Salzburgnál játszott, akkor egy A5-ös Audit használt, majd amikor átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-at, aminek alapára jelenleg 80 millió forint körül mozog.

A Liverpool játékosának bőven telik luxusautókra, ugyanis az angol labdarúgócsapatnál évente több mint 6 millió fontot – körülbelül 2,6 milliárd forintot – keres.

Persze ha a magyar válogatott csapatkapitánya úgy játszik, mint a vasárnapi Montenegró elleni mérkőzésen, akkor akár száz Bentley-t is megérdemel. Az ő két találatával fordított ugyanis a válogatott egygólos hátrányból, majd Nagy Ádám kapáslövésének köszönhetően a 3-1-es végeredménnyel csoportelsőként jutott ki az Eb-re.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még