Gyász

Elhunyt Csomós Mari, a Nemzet Színésze

Az eső is eshet az idei utolsó Eb-selejtező meccsen

| Szerző: hirado.hu
Marad a nyugati, északnyugati áramlás, amellyel újabb frontok érnek el bennünket, így folytatódik a gyakran felhős, szeles időjárás időnként – többnyire gyenge – csapadékkal. A vasárnap átvonuló front mögött enyhébb léghullámok lesznek a meghatározók hétfőn és kedden, majd a hét közepére ismét visszaesik a hőmérséklet.

Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható. Délutántól nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, majd ott gomolyfelhők képződnek – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(Fotó: met.hu)

Elszórtan várható eső, zápor. Reggel a Dunántúlon, északon, északkeleten változó halmazállapotú csapadék is előfordulhat, a magasabban fekvő helyeken havazás, illetve átmeneti gyenge ónos eső is lehet. Legkisebb eséllyel a délkeleti részeken fordulhat elő csapadék.

(Fotó: met.hu)

A délire forduló szél csak néhol élénkül meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű, de északkeleten ennél néhány fokkal hidegebb lesz. Késő este -1 és +7 fok közé csökken a hőmérséklet.

(Fotó: met.hu)

Estére közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, délnyugaton lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórt jelleggel, északnyugatról, délkelet felé haladó záporok alakulhatnak ki, kis eséllyel az ég is megdörrenhet. A nyugati, délnyugati szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul. A szélvédett, fagyzugos részeken enné hidegebb is lehet.

Ajánljuk még