Aktuális

Videó: Busszal ütközött az autó Budapesten

Kubatov Gábor: kétszáznégy nap múlva véget lehet vetni a „rémálomnak”

Budapesten minden a káosz felé tart, de már csak kétszáznégy nap van, hogy „véget tudjunk vetni ennek a rémálomnak” – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója szombaton Budapesten, a Fidesz 30., tisztújító kongresszusán.

A politikus kifejtette: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Karácsony Gergely főpolgármester „régóta pajtikák”, jóban voltak már akkor, amikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök volt, ugyanis Karácsony Gergely neki dolgozott a miniszterelnöki hivatalban politikai tanácsadóként „és a cégén keresztül zsíros megbízásokat kapott”.

Úgy vélte, „mindkettő alkalmatlan”. Rossz végigsétálni Budapest koszos, hajléktalanokkal teli utcáin, „éppen úgy minden a káosz irányába tart”, mint Gyurcsány Ferenc ténykedése alatt. Budapest hitelekből működik, a kiszivárgott dokumentumok szerint még az idén csődbe megy, miközben az ország leggazdagabb városa, és amikor Tarlós István, „Budapest egyik legjobb főpolgármestere” átadta a város kulcsait, a tartalékai megközelítették a 200 milliárd forintot – mondta. Hozzátette: úgy van csődben Budapest, hogy 2019 óta a város bevételei folyamatosan nőnek.

Kapcsolódó tartalom

Hangsúlyozta: teli kasszából, növekvő adóbevételekből és támogatásokból sikerült romba dönteni a költségvetést, ahogyan „Geri titkos főnöke”, Gyurcsány Ferenc csinálta az országgal.

Azt mondta: sok minden épült, de „nekünk a dugók jutnak”. „A főváros megépíttette a kormány pénzéből a Lánchidat”, ami „5 milliárd forinttal került csak többe” és továbbra is zárva van az autósok előtt. A „főváros továbbá megépíttette a kormány pénzéből a csupa beton Blaha Lujza teret”, aminek a legfőbb látványossága a nyilvános WC – vélekedett.

Kubatov Gábor kiemelte: „de már csak kétszáznégy nap van, hogy véget tudjunk vetni ennek a rémálomnak”. Ugyanakkor „egy dologban egészen biztosak lehetünk: nincs Karácsony Gyurcsány nélkül” – tette hozzá.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még